Napszemüveg-invázió
2022. június 03. írta: design.fanni

Napszemüveg-invázió

Nyakunkon a nyár, így előkerülnek a stílusosabbnál, stílusosabb kiegészítők is. A napszemüvegeknek is megvannak a maguk sztárjai. 

1_5.png

Egyes fazonok filmekből híresültek el, mint például az Aviator szemüveg, amely a Top Gunban tűnt fel először, vagy a Wayfarer, amit Tom Cruise a Kockázatos üzlet című filmben viselt. Ez a két Ray-Ban szemüveg ma már kultikus darabnak számít. 

aviator_sunglasses.png

3_3.png

Az egészen más stílusú kerek napszemüveg lazán romantikus kinézetet kölcsönöz: halvány rózsaszín rövid szoknya és fehér csipkeblúz illik a legjobban hozzá. 

Ami pedig a "légy" napszemüvegeket illeti, ideális "olaszosan sikkes" kiegészítő egy kis fekete ruhához és lakk körömcipőhöz. 

5_2.png

Bónusz! 

Rövidlátó vagy, netán asztigmiás? 

A dioptriás szemüvegeket is divatos kiegészítőknek bizonyulhatnak. Apró hibádat könnyen változtathatod előnyöddé: Választhatsz széles vagy teknőckereteset, élénk színűt vagy férfiasan komorat. Ma a fantáziádnak már az ár sem szab határt! 

6_2.png

4_3.png

 

Egyéb kérdésed van? Kérdezz üzenetben, vagy foglalj időpontot tanácsadásra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://design-fanni.blog.hu/api/trackback/id/tr9617847543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása